Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spår av vinyl

 

det är viktigt att du inte klampar in
den dagen du kommer

låt mig få ana, låt mig vässa spetsen av mina sinnen
andas, förnimma den bekanta känslan.

låt mig få tro att det är jag som upptäckt dig




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-21 00:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nålen mot skivan...
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP