Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-02-21<br>


Leave me ready

 

 

Come undone

Leave ready

Like the sun at dawn

Strikes color on gray

 

And the moon

In distance

Of the day

Gaze upon stars that

Falls and make wishes           

Beyond the eye come true

 

Leave me hungry

Feed me full

With appetite

For more

 

No need

To go

Just follow

 

 

Life

 

©

/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-22 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP