Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev min dotter til mig.... vakker beskrivning av sina tankar till ord om den kampen hon så hårt kämpar


Från tankar till Ord

Slowly i try to pull my self together,

But this feels so unreal.



And their´s no way for me to escape,

So it´s no way for me to feel safe.



The drugs made me feel better,

they tok my grief and turn it to Grace.



I got this BIG emty space in my

I used to fill it with lots of drugs.



I know i need to change

But right now all i need is you´r embrace.



Give me power, Bring me strength,

So i can keep fight this baddel of pain




Fri vers av zinna
Läst 308 gånger
Publicerad 2012-02-22 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna