Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver jag skriva mer?


Mitt hjärta

Om du bara visste
hur snabbt mitt hjärtas slår
när jag dig hör.

Mitt hjärta slår
så mycket det går
ibland gör det ont.

Det gör ont för det slår
för fort
hjärtat hinner inte med.

Aj, mitt hjärta
Sluta slå så fort
för jag får ont

Men hjärtat lyssnar inte
för den älskar
Men säg mig, vem bestämmer över hjärtat?




Fri vers av Manal
Läst 437 gånger
Publicerad 2004-08-01 00:58



Bookmark and Share


    fiona
vackert...
2004-08-15

  Rachel Roth
vilken bra fråga....något att klura på
2004-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal