Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lysning


och allting handlar om att du vågar
bryta ny mark
under min hud




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-23 09:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kan man kalla detta en efter-lysning?
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP