Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maieutik – konsten att förlösa

 

det skaver och ger
mig ingen ro

vad är då meningen
med livet

vem är jag bortom
alla föreställningar

vad vill jag leva och
dö för

 

spadtag efter spadtag vill
jag att du ska hjälpa mig
att hitta min sanning

jag lär mig sakta sakta i små
små steg att leva mitt liv med
innerlighet. att ta mig själv på
allvar och vakna varje dag med
mening och innehåll. att se verkligheten
med ömsinta ögon. träda fram, visa
mig, våga existera

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-23 20:54



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
några av existensens grundpelare för att lösa det vi alla söker
2012-02-23

    Birgersdotter VIP
Tycker om dina tankar...
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP