Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där hem kanske möter; hem

 

och så,

lät solen lysa sina strålar på
det ansikte

under blek morgondimma, tät, i vindskydd mot
en hjortronmyr i rodnad, det luktade rök bland
ved och renskinn och hud och myggor och dans
i mjuka mossor, nedslagna blickar mot

och så,

lät morgonen blåsa liv i
sovande lungor

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-24 00:04



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
och så ska det låta...
2012-02-24

    Birgersdotter VIP
Tycker mycket om ..andas norrlänskt
2012-02-24

  Anya VIP
Åhh vad fint. Tycker om. Det är norrlänsk själ i denna.
2012-02-24

  Nanna X
så stillsamt vacker, morgonsol över ängen liksom
2012-02-24

  M.A.J.R
känns som hjärtmassage! så electriskt bra !
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP