Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar

 

 

Önskar att det vore så

som det var förut.

Du och jag

mot världen.

 

Då jag alltid visste

att vi kunde besegra allt och alla.

För det var trotsa allt

jag och du.

 

Önskar att du kunde

hålla om mig som förut.

Då jag kände hur all värme

omringade mig.

 

Det var vi två

som torkade varandras tårar.

Och åter skapade vi

leenden.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 534 gånger
Publicerad 2006-01-24 23:49



Bookmark and Share


  Nettisch
Det önskar jag mig oxå!!
tänk omman kunde spola tillbaka till den tiden där allting var så underbart, när man fick uppleva all den värmen man hade då!
väldigt fint skrivit :)
2006-02-12

  Hans w-art Westlund VIP
denna ständiga önskan om att få gå tillbaka.. till det som var bra.. jag lider själv av den ibland, men då försöker jag tänka framåt.. skapa kärlek..
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal