Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tårar vet

 

 

Vännen min visst vet dina tårar om

mina sorger

som hjärtat bär på.

 

De tårar som du brukar fälla

kan hjärtat mitt

känna av.

 

Om du fäller tårar

så börjar även mina börja rinna

för dig

av dig.

 




Fri vers av Manal
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-01-25 00:06



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
så sorgligt, men ändå hoppfullt. ni är två..
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal