Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med hopp om att broarna bär

 

det sprider sig
en längtan
en bubblande känsla av
frihet

vandrar med lätta fingrar över
min hud

sjunger vackra sånger i
mitt öra

droppar nektar på
min giriga tunga

projicerar färgstarka bilder på
min näthinna

låter mig förnimma
den mildaste parfym

 

trasslar sig in i
mitt hjärta
spinner en silvertråd
för mig att balansera på
över
mörka vatten

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-25 09:03



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Hoppfull underbar text
2012-02-25

  Casbah* VIP
det är så svårt att skriva om glädje utan att det blir "du vet"... och jag vet inte hur du gör men i denna text lyckas du verkligen förmedla detta med en "handen" i klassisk lyrik och andra i ditt personliga sätt att skriva
2012-02-25

  Gunnar Hilén VIP
Åååååh ! Ja denna bubblar...stämningen når långt. Det finns kärleksbroar i världen.
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP