Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ger upp

 

mitt ordspråk har alltid varit "det är aldrig för sent att ge upp", jag har sagt det med glimten i ögat när allt har kännts som jävligast. men nu får jag nytta av ordspråket.

jag slutar skriva här ett tag, tills saker förändras.

 

tack alla ni som gett mig så mycket!




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-25 19:44



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Lycka till, med en behaglig penna och ett papper på nya stigar.
2012-02-25

  Nanna X
kommer sakna dig!
2012-02-25

    Birgersdotter VIP
Kommer att sakna dig..du skriver fantastiskt ..kram
2012-02-25

  LenaJohansson VIP
ibland måste man pausa...ha d bra
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP