Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill du?


Letsbuyme.com

För fem spänn ger jag dig ett leende
ytterligare femton och du får ett ryggdunk
Kring femti och jag förnekar att du äcklar mig
lägg på hundra och du blir attraktiv
ditt miserabla liv glänser av min beundran
en hundring till och vi går hand i hand
kanske med kram som bonus

för femhundra rör jag vid ditt kön
lite till får du röra mitt
dryga tusen och jag masserar med min mun
mer flis och jag låstas njuta
vid två tusen går jag hela vägen in

för en handfull papp blir jag den du vill
en hängiven älskare sprutande av ömhetsbevis
en far med stort bröst och varma händer
en rörmokare med kropp som tjänsteverktyg
en pedofil färdig att ta emot ditt hat
med extra dricks kan jag bli du

vid tiotusen blir allt äkta kärlek
evigt och lysande
under en mysig stund




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-01-25 12:34



Bookmark and Share


    jennystyle
tragiskt men sann...bra skrivet!!!!
2006-03-08

    PoetTina
Äckligt att det e så mkt som går att köpa...
Jag tror ändå på det äkta, genuina i de flesta fall..
kanske är jag för naiv.. kanske bryr de flesta sig om hur
saker o ting ser ut utifrån? Falskhet och oäkthet är äckligt,
oavsett i hur snygg förpackning det packats in...Spännande,
annorlunda och intressant text!
2006-02-21

  sol
mållös!
2006-01-29

  vega lando
den känns syndig, den känns så dubbel..
orden präglas av överhängande tyngd-känslor och dot.com titlen öppnar upp för miljontals träffar på google av ordet köp-kärlek.
eller bara kärlek.

jag gillar det här, det är annorlunda och startar tankarna mot rymd o asfalt.
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno