Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du kunde se mig nu

 

jag tror du skulle stryka
min bleka kind torr, låta
mitt huvud vila i ditt knä, jag
tänker du skulle viska att
allt var bra nu, att jag fick
vara bara precis den jag är

och känna mig
hemma

nu




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-28 21:41



Bookmark and Share


  erkki
Längtansfull och empatisk! Fin
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP