Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

return to sender

 

 

 

alla orden
tillbaka

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-28 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP