Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver


en plats någonstans i livet
ligger där inte du brukar gå
du går snett du går illa
du ska försöka ändå

för dom har spik till dörren
och mer av energi
ett rum som aldrig kallnar
en hink du skriker i

kontakter upp och neråt
dom fattar om du vill
Tv-spel och alltid socker
Står med dig tills du står still

du behöver du behöver hem

tre önskningar blir fyllda
tre dygn av terapi
bli rätt när du gör felen
och du får inte låta bli

du behöver du behöver hem




Fri vers av Håkan Eklund
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-29 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund