Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man ana en fjäril?

Jämte dig

en förvånansvärt råbarkad
horisont

nedlagd framför fotsteg av mjukaste dun.


Hör du nu salarna i skogen tömmas

ge estrad

till det tänkta livet

och
kanske sitter du redan där

visslande som den första dagens

lättnad.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-01 16:07



Bookmark and Share


    Max Poisé
Fantastisk!
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP