Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För med tiden är de lätt att mörkret tar över då måste du få hjälp till å välja livet före döden....


För med tiden.....

Ro i kropp,sin å själ
de var länge sen allt var så väl.

Dom tankar du går med
men inte får ut,
dom tar dig igen
före dagen är slut.

Prova tänk på de positiva
å glöm de onda,
för allt de negativa
du tidigare har gjort,
de kan ta dig igen å förstöra
allt så fort...

För med tiden är de lätt att mörkret tar över,
då måste du få hjälp till å välja livet före döden.

När hatet blir så stort
å du vet ej vad du har kvar,
då kan saknaden
hjälpa till å ge dig några svar.

Så förhoppningsvis
har du gjort ett par smarta valg igenom tiden,
prova sammla dom ihop
å se de positiva i livet.

Kram Mamma.... Från Michelle <3




Fri vers av zinna
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-03 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna