Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinad




Om man kisar mot solen
dagar som har vithet i sin spegling
ser man blå och röda dansande
flingor som för länge sedan
är lagda i tö

det är något sorgset över
att se snö långsamt dö.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-03 19:06



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Väldigt fin och mångbottnad.
2012-03-07

  alvan
Åh fin text... Har lite kärlek för dessa flingor som du väl speglade här!
2012-03-03

  Casbah* VIP
väl skrivet om en bortglömd tanke.. stackars snö
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP