Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vill att jag ska se men vad?


Dit damm inte lägger och sorgen därvid.




Som steg du tog

de första stapplande

och åren har gått
och

stegen

om jag förmått

men du måste gå själv

(hur gör man, vänder man sig om och blundar? )

19 år vid penseln och du har dina egna drag
och vid mig återhållna andetag.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-07 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP