Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brandlilja.


Det finns ingen vinter
kallare än din
du är frost över tända ljus
ingen annan har det kallare än du
du har istid i ditt hus

jag kan inte hacka mig in
och min värme smälter endast steg
permafrosten går djupt
på oplöjd övergiven teg

Skratta du, ta bort och dölj men vi
andra ser det som det är
du kan inte komma någonstans
om du inte vågar vara här





Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-10 22:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yrrisk finlyrik
glänsande
2012-04-01

  ULJO
Helt sanslöst vackert
2012-03-12

  Poetblod
"
Det finns ingen vinter
kallare än din
du är frost över tända ljus
ingen annan har det kallare än du
du har istid i ditt hus
"

*stora applåder*
2012-03-11

  Catharina Edin VIP
man anar ett slags konflikt här med någon som inte reagerar riktigt - som är frusen.
Gillar bilderna du manar fram.
2012-03-11

    ej medlem längre
Vackert!
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP