Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevnad.


Så nära

jag har vid dig

berott

alldeles som gränsad

själ.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-15 20:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligläsning
kort
ansats
med livsspänst
2012-04-01

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvlig. =)
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP