Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solljus mot fönsterglas.



genom en reflektion

av ett spegelglas någons

läppar har avtryck
som

aldrig torkas bort.

Någon har andats liv
och någon har

strukigt ett finger mot

det onämnbara.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-16 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Evigheten fingerstruken
i rutans sken
i ögonblicksevighet

Yrrimagiskt
2012-04-01

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert skaldat. =)
2012-03-20

  ULJO
Vackra avtryck lämnar du här
2012-03-16

  aol
så vackert vännen,
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP