Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag har det bakom nu.


Välvt, som en port

ut mot

formar sig andetaget från

min förväntan

Som min hands rörelse

är ett penseldrag av mod,

denna himmel

duk.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-22 08:59



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
Vackraste

du skriver så oändligt vackert

tack
2012-04-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Målande, djupt. Mycket fint. =)
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP