Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Traffiking.



Det föds inga ord

i det onämnbara

i det fasansfull viker blickar

händer förs bakom ryggar

och någonstans fanns det två
ögon, tiotusentals
som inte såg något mer



och vi är fortfarande stumma.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-23 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP