Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havet var aldrig mitt

 

bara fötter på regnvåt
strand, filtar och termos,
pinnar som tillåts rita nya
linjer i sanden, det vackra
obändiga kalla grå, svarta.
berghällar och

vackra hus bakom rågkanten

 

allt så nära

 

så långt

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-24 11:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker bild av det vackra.
2012-03-24

    ej medlem längre
ändå nära!
vill bada!
fint
2012-03-24

    ej medlem längre
ändå nära!
vill bada!
fint
2012-03-24

  Nanna X
havet är allas!
2012-03-24

    Birgersdotter VIP
Du ritar ständigt nya linjer i dina mjuka texter
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP