Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klär sig i olika dräkter

 

polkaglassen rinner nerför hans haka. som att det rödprickiga färgar hans skäggstubb med blodfläckar. söta fläckar och han torkar av det med baksidan av handen. laleh spelar ängeln i rummet i hans öron. igenkorkade mot omvärlden. han tänker att han vill kyssa henne. hon, kvinnan han funnit. han kliar sig lite i skrevet och slickar i sig den söta glassen, njutningsfull och långsamt. han har fantiserat att slicka henne ända sedan igår då hans ögon mötte hennes i ett folkvimmel. skön är hon och hennes bröst känns lagom i hans händer. han vill. hon vill och de är två. reser hans sig och det putar. bultar kuken och han är kåt.
den blå skjortan är nystruken. ännu varm av järnet och jeansen nytvättade. en timma kvar till de skall ses. en första dejt. han önskar att hon är villig. våt, varm och att han får följa med henne hem redan ikväll. där skall han ta henne. älska henne. belägra henne.
spårvagnen rasslar i kurvorna in mot centrum. stiger han av vid valand och sveper med blicken över folk. han är lite tidig, vill vara först så att han kan ta emot henne när hon kommer. efteråt vill han komma inuti henne. spruta sin säd i hennes fuktiga marker. vila på hennes arm och somna rusig för att kunna lämna henne imorgon. det är den här kvällen och ingen annan han vill ha. henne vill han ha. ikväll inte imorgon. han rättar till slipsen. drar en hand genom håret och ser henne nu. vacker, villig och han är hård.

hon doftar parfym. har hållit på i flera timmar. valt kjol på kjol och slutat upp med en röd klänning. inte för mycket urringat. hon vill inte att han skall tro att hon vill ligga med honom redan ikväll. tänker att det är viktigt att hålla på sig. att inte släppa till. inte slampaktig. vara seriös liksom.
hans ögon hade glimrat igår när de sökt hennes och att de bestämt träff tänkte hon var som ett underverk. att han som är så snygg ville träffa henne igen. kanske skulle det vara honom hon gifter sig med. spårvagnen stannar och hon stiger av. letar med blicken. finner honom där i skuggan utanför restaurangen och det spirar ett hopp inuti henne. om att han är annorlunda. någon som inte bara vill ligga med henne.

 

 




Prosa av Lili Samuelsson VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2012-03-25 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP