Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ickeförståelse

 

Men, har du hört hur vintern suckar, tröstar knytt och stoppar strumpor. Suckar över vårens ungdomliga oförstånd och sommarens lättvindighet och höstens höga luft. Suckar över oförståelse för vikten av vila, träda och återhämtning. Suckar över att vara den som står för kyla, mörker och trötta ögon. Suckar, tröstar knytt och stoppar strumpor för nästa vinter.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-26 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP