Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tårar.

 

 

Dina tårar

 

berör inte mig längre.

 

 

För alla mina känslor

 

har du begravt med

 

dina sorger.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-01-27 23:20



Bookmark and Share


  Julia B
Kan känna igen mig i den. Vacker och fin, tyckte mycket om den :)
2006-02-07

    cameron
tja...ge och ta är en förutsättning...superbra!!!!!
2006-02-04

  aircircle
Jätte fin dikt, den berör och rubriken är bara såå klockren! Den lockade på något sätt..
jag tror många kan känna något samband med dikten
den säger så otroligt mycket
även om det är få rader
2006-02-02

    Louise B
väldigt vacker och läsvärd, bra gjort!
2006-01-27

  Anders P VIP
insikt om obalans fint skildrad
2006-01-27

    steffe struts
Manal, du skriver vackert. gillar dina ord som liksom flyter fram! täl att läsas många gånger!

stefan
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal