Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt vännen min.



svalnad av lakan
ett ljusken

skugg anad

som en sekunds
hastiga hjärtslag

dukad och smyckad

banad.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-29 23:22



Bookmark and Share


    Shush
Helt underbart skrivet.
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP