Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppföljare till föregående sång...




Töbollens svanesång

Melodi: Jag är en liten gåsapåg från Skåne



Jag är en liten töboll som nån kramat

jag hamnat på en ruta resolut

men innan vårens katter hava jamat

min form har deformerats och tatt slut

Att kalla mig för boll är överdrivet

när mina små kristaller svunnit hän

uti sjöar och på strand

ha kamrater tappat tand

hårda vårmön av oss alla tagit livet!

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-31 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP