Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade dotter..




allra finaste av förtroenden

 

alla känslor
kom du med
la dem i min hand

jag smekte, klappade, grät en tår
kramade, strök ditt hår
sa att jag förstod

och att jag nog alltid vetat

sen satt vi länge och talade om
allt och inget och livet och kärleken och vilka
slingriga snår dess vägar
kan ta sig och om alla dina känslor

sen gav jag dem dig åter
att vårda
ömt

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-01 12:35



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vacker text orden dina skapar bilder...
2012-04-01

    Birgersdotter VIP
fina förtroenden
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP