Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det går en liten hjälte i mina spår,

 

det har gått omkring i mina spår,
en osynlig hjälte, en liten kvinna
oförtrutet hängt med, gått lite
bakom, dragit före ibland om det
behövts, lagt en hand
bakom min rygg

 

[länge har hon längtat färg
på sina läppar, länge har hon
väntat mjuka ord i sina öron,
länge har hon tänkt på liv
som vill levas]

 

det har gått omkring,
en liten hjälte, osedd, glömd
och ibland trampad på
i mina spår

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-04-01 18:35



Bookmark and Share


  sommarljus
Så skönt att hon är upptäckt!
Och hon fanns där någonstans, hela tiden...
2012-04-02

  Gunnar Hilén VIP
perfektum ! hon är tydligen upptäckt...någon har varseblivit henne...raderna gör mig gråtfärdig...en sån lycka !
2012-04-02

  AgnesP
Alldeles underbar dikt ...
2012-04-02

  Hanna Mari Wallin
njuter av dina rader...
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP