Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Likt stenar i det vilda gräset
nära en bortglömd gärdsgård
är dessa frågor vilka lagts på svar
som vill fler frågor i ditt bröst

Att bära dem
är att frige tvivlet
om tillhörighetens sträckning

Att släppa dem
är att släcka ögat
i delningens brännpunkt


Men du tillhör dem omistligt
så länge de fattas dig

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-01 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oj. ja.


jättemycket ja.
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet