Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ickeliv

 

så stannade dansen,
i sin linda

mig runt ditt finger

 

leta genom
snår och tallskog och nedsågade
grenar från stammar
sträckta upp så
högt så högt 

 

håll höft, håll hårt, håll tag i livet
håll

 

för tygen
de som aldrig revar

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-02 17:43



Bookmark and Share


    tramp
bra poesi detta...bra skrivet.
2012-04-04

    tramp
bra poesi detta...bra skrivet.
2012-04-04

  Casbah* VIP
bra! skrivet med driv, tanke, känsla och hantverk om orden
2012-04-03

  aol
sticker ut bra skriftat
2012-04-02

  Hanna Mari Wallin
annorlunda och spännande läsning...
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP