Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-04-03




One shade of a dream

Would like to
Paint a dream
Like an artist
Tell bedtime stories
With colors
Under my shades
Resting in my dreams
Just to touch your silhouette

Byt every morning
Would be like
A nightmare
Seeing you leave
For the day

That's why
I can never
Roll the curtains down
To the window
Of my heart
©
/K



 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-03 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP