Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöleoparden vänder sig om en sista gång

 

 

i allt igenom,
dis i sol

 

 

 

det tunna hjärtat darrar under,
stumma läppar fuktar varandra,
kupar händerna runt den varma,
vänder ner blicken,
sluter

 

 

i allt igenom dis,

 

 

~

 

 

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-03 19:20



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Tycker om!
så känslosamt och vackert skrivet...
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP