Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna ditt fönster

Jag öppnar mitt fönster och sänder dig en kyss
en kyss som bara är till dig.
Kyssen är varm och het

Öppna ditt fönster nu och ta emot den
så...har kyssen kommit fram?
Minns alltid den kyssen för
det kanske inte kommer fler.

Ha kvar den i ditt hjärta




Fri vers av Manal
Läst 325 gånger
Publicerad 2004-08-02 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal