Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-04-04




Hittegods

Hallå...!!

 

Du tappade

Ditt hjärta

 


Här


Men
Jag tror
Jag
Sparar det

Som
Hittegods

I min bröstficka

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-04 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP