Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren 2007


Tacktal till våren

 

Hör
Hur fåglarnas symfoni
Blåser ton
Och Känner
Blommornas
Vaggande dans
Ur sitt ide

Där
Solens strålar
Förenas i en kyss
Med
Växternas klorofyll

Och skönheten
Skriva sin lyrik
I naturens
Melodi

Åh jag

Niger som vitsippan

I backen

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2012-04-04 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP