Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-04-04




Lyft stenar för dig

Jag tror att jag har
Snubblat
Vid nästan varenda bokstav
För att komma till ord
Som kan omfamna dig
Jag tror att jag lyft
För att titta
Under varenda sten

Men fallit tillbaka på marken
Med grus mot kinden
Och sedan suttit där
Med mitt uppskrapade knä

Tittat upp mot himlen

Men allt jag sökt
Har varit

Ditt namn

Som
Hittade väg
Den
Dagen
Jag föll

In i dig

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-04 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP