Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-04-04<br>


Märkte dig

 

Du klampade in
Och satte dig
I sätet
Bredvid

Men det var
Först
När
Du gick
Som jag
Märkte

 

Dig

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-04 10:35



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Den rymmer så mycket! Din dikt. Precis så är det.
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP