Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske en dikt, kanske något annat...




jag tänker mycket, känner
en hel del och
undrar ofta, stångar
pannan blodig mot
väggar jag inte byggt,

jag förstår inte, vet
inte, kan inte
annat än det
jag
är

men, alltid finns
längtan, det drar, det tar
det
tär och läker och sår
hopp,
om


det är konstigt


och ändå står jag
här, utanför

~






Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-04 23:37



Bookmark and Share


    tramp
välbeskrivet och bra vi bär alla en ensamhet inom oss.

tack !
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP