Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2002




Just a little bit longer

 

 

The way that you captivate me

In to you love aspire

Makes me wanna come,

for your touch

 

Love is like a stream

Rushing through my body

Got to be surrounding my heart

Every time I’m,

with you

 

So please let me stay in this moment

, with you


Just a little bit longer

Just a little bit closer


Cause I just wanna

Love

,You

,baby


©
/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-22 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP