Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-04-05<br />Till dig så klart...dummer<br>


Gravid

 

Jag har blivit glupsk

Livet
Börjat se
Godsakerna
I de små tingen

Äta
Ätit
Åt

Gravid
Med
kärlek

Har jag gått upp
I vikt

 

 

Jag väger runt

120 kilo

Med

 

Dig

 

Och
Vi är
Tre år, 1 månad
Och fyra dagar
I dag
;)

©
/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-05 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yay!!!!

Härligt!!!
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP