Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-04-05




Kinderägg

 

Detta ägg

Doppad i

Vit och mörk mjölkchoklad

Kan inte vänta på

Att låta dina söta läppar

Bita i mig

 

Kan inte vänta på

Att få

Överraska

Med

 

 

En leksak

 

Så skala 

Mig

Med

Dina tänder

Smaka

Med din tunga

 

 

För

I dag

Vill jag bara vara

Ditt

Kinderägg

 

Fylld

Med

 

 

O

R

D

 

Surprise

 

Grrrrrrr....haha.;)

GLAD PÅSK på er!

 

©

/K

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-05 19:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Superb metafor detta med kinderägget!
2012-04-05

  M.A.J.R
Kinderägg haha det var läänge sen :D
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP