Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-04-05<br>


Galleri

 

Jag ser

Monet på din hud

Rembrant

Sugas in i

 

Alla dina färger i ansiktet

(Wow....)

 

Som fick dessa ögon

Att stanna till
Flera sekunder

Längre

Än ett ögonblick

 

 

I ditt galleri

 

Som målar alla
Mina väggar

 

 

Och jag vill köpa alla dina tavlor!

 

Lyfta

Dig

 

Hem

 

 

Se din konst

Speglas i min palett

I alla rum

Ledas in i mitt hjärtas kammare

Och själs säng

Spika upp krokarna

Som håller i dig bakom ryggen

Där daggdroppar

I olja

Klär av linnet,

som klätt din duk

 

 

Vill bara ligga, sitta

 

Stå

 

Där...

 

  På golvet

Där vi möts

,,låta blicken vandra

Över dig

Syna alla

Dina penseldrag

 

 

Tills

Mina vyer

Torkar in

 

 

 

Och månen

 

Krackelerar

Soluppgången

 

 

I min dag

 

 

 

 

 

 

©

/K

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-22 12:15



Bookmark and Share


  dubbelve
Karolina, du skriver alltid så fint. Önskar att jag också fick uppleva de känslor du förmedlar i dina texter. Applåd!
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP