Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-04-06




Biograferna spelar filmen om dig


Du är:

Snabbare än döden

Action,

Eddie Murphy

Komedi,
Bodyguard

Romantik

Och...


D.R.A.M.A

i

3D


Åh jag slipper betala biljett
Du låter mig smita
In bakom

Ditt röda sammets skynke
Sitta på första parkett (hjärtat)

Playa

Pausa

Rewinda

Kan titta på dig...

Om

   och...

Om

    igen


Med popcorn i famnen

och Coca-cola
 i handen


För du Är

5 stjärnor
Av

5 möjliga!

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-06 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP