Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-04-06




Tonårshjärta med utegångsförbud

 

 

Stryker...
Där doften av din hud
Lämnat sina kläder
På golvet av mina
nakna känslor

Där min själ
Klottrat plus och minus
gånger
jag tjuvkikat
i din mattebok
för att
lösa din ekvation

Mitt hjärta bultar
som en tonåring
med
utegångsförbud

Så våga FaAaan inte somna
ikväll
För mina armar
vill smyga
fönstervägen
hem till dig
och krama dig

Tills klockan

ringer

sovmorgon

 

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-07 00:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så härligt livsbejakande texter...
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP