Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ickeåsikt

 

alla tankar redan tänkta,
alla ord som aldrig når
munnen, bubblar som eld
inom, tillåts

 

aldrig

 

tänkas färdigt, bryts
i sin bana, om
lopp, tystas i sin
linda

 

sätter kavle av smutsig duk,
bakbinder sig själv, i en svår
lek

med ord

kommer inte ur, bränner, skriker
stum

 

~

 

 

~

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-04-09 11:35



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Nånstans har jag läst att tankar som får vända om (ofullföljda) lämnar irriterande s(p)år i hjärnan.
Till slut drabbas individen kanske av "inlärd hjälplöshet"?
2012-04-15

    ej medlem längre
Du beskriver texten själv - "svår lek med ord". Bra!
2012-04-13

  Anoo Niskanen VIP
Bra skrivet.
2012-04-13

  Hanna Mari Wallin
smärtsamt att läsa, men ändå så i genkännande stundvis

Tycker om denna!
2012-04-09

  Casbah* VIP
en mycket bra skriven text, skulle nästan vilja säga en av dina bästa. Lite annorlunda för att vara skriven av dig men behåller ändå ditt sätt att berätta. Du lyckas skriva ut ord i tomrummet. bra!!
2012-04-09

  Gunnar Hilén VIP
som att springa runt en eld...
2012-04-09

  Ulf D VIP
Den här är häftigt, rubrikren säger något som texten beskriver aldrig kommer ut men ändå gör texten det häftig paradox.
2012-04-09

  AgnesP
Wow!
2012-04-09

    Birgersdotter VIP
När alla tankar redan är tänkta-får de ändå hjälp att se saker från olika håll
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP