Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-04-11
...gillar egentligen inte skriva förklaringar...men..
handlar bara om ord...skrivandet

 

 




I en undertecknad skilsmässa från ord

 

 

Vi dansar inte längre

Inte som förut

Det är inte samma rytm

Mera bredvid än
Tätt och djupt


Och i tystnaden

I mitt hjärtas kammare


Ropar pulsen slut

 

Och mitt i mina sista steg

Mm..umlar jag

Att jag kommer alltid att älska

Men jag är inte lika kär
I...er ord, a b c

Längre...

Inte som förut

 


Så...

När känslorna
Inte längre ryms
I detta hjärtas blodkärl
Och allt fått blöda ut
När orden
Inte längre bildar mening

Begär jag skilsmässa


Från mig själv
Från vad jag en gång ville bli

 Och alla ord
Som jag trott
  Varit mina livsstenar
Släpper jag

 

Fria

I denna skilsmässa

 

Undertecknat

 

Farväl

 

 

©
/K

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-11 09:57



Bookmark and Share


  Jay Emard
Det ÄR faktiskt vackert, det finns en klarhet i orden och något slags lättnad i bekräftelsen, eller snarare insikten.
2012-04-11

    lory
underbart o svårt..vackert
2012-04-11

    ej medlem längre
känslan är mig väl bekant. fint formulerat!
2012-04-11

    ej medlem längre
Det...lät allvarligt
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP